POWER of Sweden

Om oss

Decennier av varierad träning ligger bakom våra träningskläder. Vi vet vad som krävs för att nå träningsresultat.

Om POWER of Sweden

Det här är drömmen om att bidra till bättre hälsa och gladare liv genom en sundare livsstil, fylld med rörelseglädje.

POWER of Sweden står för styrka, driv och energi, liksom känslan av att allt är möjligt. Därför skapas kläderna med hög kvalitet utifrån ett äkta intresse för träning, med vetskap om att de måste tåla varierad träning och tuffa tag.

Snygga träningskläder

POWER of Sweden är snygga träningslinnen och snygga träningstights som är bekväma att träna i oavsett ifall du ska träna hemma, på gymmet eller ute i skogen, och de är perfekt lämpade för de flesta träningsformer som styrketräning, pulsträning och lugnare träning. Dessutom sitter de snyggt på och materialet transporterar bort fukten extra bra!

POWER of Sweden är träningskläder för kvinnan som vill ta kontroll över sitt liv och sin kropp och som aktivt tar steget mot en bättre hälsa.

Energi, träning och POWER of Sweden – det hör ihop!

Nyheter

POWER of Sweden i spännande samarbeten

POWER of Sweden i spännande samarbeten

POWER of Sweden samarbetar med olika spännande företag. Ett samarbete att lyfta särskilt är det mellan POWER of Sweden och Tidningen Hälsa (Egmont Publishing). Blivande kunder fick här ett riktigt fint erbjudande om en prenumeration på Tidningen Hälsa och som...

läs mer

Kontakta oss

Har du frågor kring träningskläderna från POWER of Sweden? Eller undrar du hur du kan köpa kläderna? Då går det utmärkt att skicka ett meddelande genom formuläret nedan. Det går också att skicka ett vanligt mail eller ringa – kontaktuppgifter nedan.

Telefon: 079-33 71 079
E-post: hej@traningsshoppen.se

Skicka ett meddelande

Missa inget!

Jag vill få nyheter och erbjudanden från POWER of Sweden och godkänner integritetspolicyn.

Bra jobbat! Nu behöver du bara klicka på länken i bekräftelsemejlet för att aktivera prenumerationen.

Pin It on Pinterest