Den 21 januari 2018 var det premiär-lansering av första kollektionen från POWER of Sweden! Lanseringen firades med en endorfinfylld träningsfest som bestod i att tillhandahålla grym POWER Training veckovis under sex söndagar. Eftersom lanseringseventen var sponsrat erbjöds Lommabor att delta gratis vid alla sex tillfällen. Deltagarna fick högintensiva träningspass, give-aways och möjlighet att köpa kläder från nya kollektionen med förmånliga event-rabatter.

Positiv respons

Responsen var jättepositiv redan inför första träningseventet och det blev snabbt fullbokat så en kö-lista fick upprättas. Många träningsglada och fantastiska kvinnor med imponerande kämpar-anda kom och bidrog med riktigt grymma träningsinsatser. Härligt!

Varje eventtillfälle blev en succé, allt klaffade och deltagarna fick träning som ger resultat. Dessutom blev det en hel del försäljning av de nya POWER of Sweden-kläderna både före och efter träningspassen, vilket såklart är extra kul!

Lanseringen innebar mycket förberedelse för att det skulle bli bra, men så blev det fantastiskt! Det var deltagarna som gjorde skillnaden! TACK alla!

 

Missa inget!

Jag vill få nyheter och erbjudanden från POWER of Sweden och godkänner integritetspolicyn.

Bra jobbat! Nu behöver du bara klicka på länken i bekräftelsemejlet för att aktivera prenumerationen.

Pin It on Pinterest