POWER of Sweden samarbetar med olika spännande företag. Ett samarbete att lyfta särskilt är det mellan POWER of Sweden och Tidningen Hälsa (Egmont Publishing).

Samarbete POWER Hälsa

Blivande kunder fick här ett riktigt fint erbjudande om en prenumeration på Tidningen Hälsa och som prenumerant på köpet få ett underbart bambulinne från POWER of Sweden i den nya färgen Living Choral!

Samarbetet med Tidningen Hälsa har varit helt rätt utifrån vad tidningen står för med fokus på en sund livsstil och att må bra med fysisk aktivitet, medveten kost och mental hälsa. Dessutom är tidningen väletablerad och har stor trovärdighet bland sina läsare, och POWER of Swedens målgrupp stämmer väl överens med Tidningen Hälsas målgrupp som sedan en tid dessutom visat ett växande intresse för kläder i bambumaterial.

Det nya linnet POWER of Sweden Premium Racer Back Bamboo Tank Top, Living Choral i samarbetet med Tidningen Hälsa är i mjukt bambumaterial, med racerback-skärning i ryggen och snygga svarta kontrastsömmar längs sidan. Ryggen har lämnats ”ren” i enfärgad korall-färg.

Dessa fina erfarenheter vi gjort tillsammans med Tidningen Hälsa och andra företag har gjort att vi nu lyfter blicken, vilka fler spännande samarbeten har vi framför oss? Möjligheterna finns där. Säkert är att eftersom POWER of Sweden står för kvalitet, styrka och energi så är det viktigt att våra samarbetspartners gör detsamma.

POWER of Sweden Premium Racer Back Bamboo Tank Top, Living Choral finns såklart att köpa genom produktsidan på powerofsweden.se och via traningsshoppen.se!

Missa inget!

Jag vill få nyheter och erbjudanden från POWER of Sweden och godkänner integritetspolicyn.

Bra jobbat! Nu behöver du bara klicka på länken i bekräftelsemejlet för att aktivera prenumerationen.

Pin It on Pinterest