Nya klädmärket POWER of Sweden lanserar sin första kollektion med en riktig endorfinkick. Och Lommabor är välkomna! Här erbjuds både en god vana som ger resultat snabbt, och träningskläder som är snygga, sköna och inspirerar.

Åsa Pålsson, grundare av POWER of Sweden

 

Lanseringen av nya klädmärket kommer firas med ett fartfyllt event den 21 januari 2018 i Lomma, kallat POWER Training. Eventet pågår en gång i veckan under sex veckor och sponsras av Träningsshoppen by Ace (traningsshoppen.se – webbutik med träningsredskap och träningskläder) och såklart POWER of Sweden (powerofsweden.se). Syftet med eventet är att främja en sundare livsstil och att lyfta de nya träningskläderna.

”Det är gratis att delta på träningseventet och det passar utmärkt oavsett om du är van att träna eller om du tar chansen att starta igång med en ny god vana”, säger Åsa Pålsson, grundare av POWER of Sweden.

De flesta vet att de mår bättre av att träna regelbundet, en del gör det redan medan andra tänker att de ska komma igång, snart. Oavsett så hjälper det att få en skjuts ibland, ofta med en rolig träningsform, trevliga träningskamrater och snygga träningskläder som känns bra. POWER Training-eventet har alla delar, och den fina starten följs upp med ytterligare fem träningstillfällen, alla gratis.

Passupplägget är inspirerat av flera effektiva träningsformer som utmanar både styrka och kondition, t.ex. Tabata, HIIT, Cirkelträning och Funktionell träning.

Nya klädmärket POWER of Sweden är träningskläder för dam och är både bekväma och fina. Kläderna passar utmärkt för intensiv pulsträning liksom lugnare träningsformer. Bakom klädmärket finns lång och varierad träningserfarenhet, som ligger till grund för den höga kvaliteten på kläderna i utseende, passform och material.

”Ja, det är ett intensivt men roligt arbete som ligger bakom klädkollektionen, men också hela lanseringsarbetet. I lite över ett år har vi successivt jobbat oss framåt. Det är många härliga människor som varit del i det fina resultatet, det är så många att tacka”, avslutar Åsa Pålsson.

För mer information

Åsa Pålsson, grundare av POWER of Sweden, asa.palsson@traningsshoppen.se, 0733-765191

Lansering: 21 januari 2018

Anmälan event: www.powerofsweden.se

Återförsäljare: www.traningsshoppen.s


POWER of Sweden är innovativa träningskläder för dam, med marknadsledande material, design och komfort. Fokus är på snygga träningslinnen och träningstights perfekta för både högintensiv- och lugnare träning. POWER of Sweden står för styrka, driv och energi, med känslan av att allt är möjligt. Det är träningskläder för kvinnan som vill ta kontroll över sitt liv och aktivt tar steget mot en bättre hälsa.

Missa inget!

Jag vill få nyheter och erbjudanden från POWER of Sweden och godkänner integritetspolicyn.

Bra jobbat! Nu behöver du bara klicka på länken i bekräftelsemejlet för att aktivera prenumerationen.

Pin It on Pinterest