Den nya kollektionen är på gång! Processen att ta fram kläder med hög kvalitet är något som måste göras med noggrannhet så att inget lämnas åt slumpen.

Det har varit flera turer med prover på färger, material och snitt men processen får ändå sägas ha gått smidigt. Det är tack vare intensivt arbete av engagerade och duktiga människor som är drivna och kan sina saker.

Detta passar utmärkt då POWER of Sweden står just för styrka, driv och energi. Vi vet att kläderna måste tåla intensiv träning och mycket rörelse, så kvaliteten är viktig. Inte nog med att de är tåliga, de är även både snygga och bekväma att träna i och de låter dig prestera ditt bästa oavsett ifall du utövar styrketräning, pulsträning eller lugnare träning som yoga.

Marknadsledande material – roligare träning

POWER of Sweden-kollektionen består av marknadsledande material. Ena delen av kollektionen utgörs av funktionsmaterial av polyester och den andra delen, POWER of Sweden Premium, är tillverkad i det fantastiska materialet bambu. Bambu-tyg är överlägset både i förmågan att låta din kropp andas under träning och att transportera bort fukt. Samtidigt känns materialet mjukare än något annat material som är avsett att träna i. Bambu är ett naturmaterial och har miljömässiga fördelar framför vissa andra klädmaterial. Det mjuka bambu-tyget blir dessutom mjukare och mjukare ju fler gånger du tvättar det.

Snygga och bekväma träningskläder gör det extra roligt att utöva din aktivitet och snart är den nya kollektionen här för att främja att du får en sundare livsstil, fylld med rörelseglädje.

 

Missa inget!

Jag vill få nyheter och erbjudanden från POWER of Sweden och godkänner integritetspolicyn.

Bra jobbat! Nu behöver du bara klicka på länken i bekräftelsemejlet för att aktivera prenumerationen.

Pin It on Pinterest